VEEL GESTELDE VRAGEN

Staat uw vraag er niet tussen neem dan gerust contact met ons op.

Zijn er ook andere maten planten- en/of boombakken leverbaar?

A Plus beton kan iedere maat planten- en/of boombak leveren die u wenst. Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Welke kleuren zijn leverbaar?

Standaard zijn de planten- en boombakken uitgevoerd in de kleuren: wit, grijs en antraciet.

Wilt u een andere kleur neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Uiterlijk van de bloembak/boompot

Beton is een natuurproduct met typische betonkenmerken.

De producten, die wij in onze fabriek maken, zijn 100% ambachtelijk gemaakt en afgewerkt. Alles wordt met de hand gegoten en nabewerkt. Het kan dus voorkomen dat de ene bak/pot er net iets anders uitziet dan de andere. De kwaliteit is echter gelijk! Daar staan we garant voor.

Beton heeft de eigenschap dat er een luchtbel kan ontstaan tijdens het gieten en dat er een “structuur” in het uiterlijk te zien kan zijn. Dit hoort bij de typische kenmerken van beton en maakt het zo mooi.

Onze kwaliteitsmedewerker ziet er nauw op toe dat het uiterlijk van uw bloembak/boompot afgewerkt wordt binnen onze toelaatbare normen.

Ik zie een kiezeltje in de beton zitten, mag dat?

Kiezeltjes zul je in onze beton niet tegenkomen. We gebruiken een hoge sterkte beton die een ander uiterlijk heeft dan gewone beton. Let wel: Beton is een natuurproduct. Het kan dus voorkomen dat er kleine oneffenheden zichtbaar zijn in de planten- en of boombakken van A Plus Beton. Omdat onze producten vakkundig nagekeken worden door onze specialisten zal dit echter wel tot een minimum beperkt blijven. De bakken die bij ons de deur uit gaan hebben de kwaliteitsproef tot het toelaatbare doorstaan.

Bezorgt A Plus Beton de bloembakken ook thuis?

Al onze plantenbakken kunnen bij u bezorgd worden. Wilt u liever komen afhalen dan is dat uiteraard, op afspraak, ook mogelijk.

Ik wil graag een logo in een bloembak verwerkt hebben. Kan A Plus beton dit verzorgen?

Jazeker. A Plus Beton is specialist in maatwerk design beton. Ook uw logo kan dus mooi in een bloembak verwerkt worden. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wat zijn de levertijden?

Gezien het grote assortiment en de verschillende kleuren die leverbaar zijn is het onmogelijk om alles op voorraad te hebben. We doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk klaar te hebben. Informeer gerust bij onze verkoopafdeling naar de actuele levertijd.

Heeft A Plus Beton een showroom?

Nee, helaas hebben wij nog geen showroom. Na afspraak bent u wel van harte welkom in onze fabriek. Hier kunt u ook een goede indruk krijgen van onze planten- en bomenbakken.

Kan beton verkleuren?

Ja, absoluut. Diverse weersinvloeden zorgen er gegarandeerd voor dat beton anders wordt van kleur. Dit is op geen enkele wijze tegen te gaan en is één van de natuurlijke eigenschappen van beton.

Hoe kan ik het beste een plantenbak van A Plus Beton plaatsen

Het beste kunt u uw plantenbak/bloembak plaatsen middels deze plaatsingsinstructie.