BETONNEN TUINTAFELS/EETTAFELS

 

Na maandenlang testen, proberen en produceren hebben we eindelijk het perfecte eindresultaat behaald.

En we zijn trots!

HET EINDRESULTAAT IS NÓG MOOIER GEWORDEN DAN DAT WE HADDEN VERWACHT.

We wilden graag een start maken met betonnen tuintafels/ eettafels die maar liefst 3 cm dun zouden zijn. Kunnen we tafelbladen maken die 3 cm dun zijn dan zijn ze nog te hanteren. Met een beetje mankracht is de tafel gewoon te verplaatsen.

STOER, ELEGANT EN DUURZAAM

We wilden een tafel produceren die stoer, elegant en duurzaam tegelijk is.

We wilden een tafel maken die gewoon het hele jaar buiten kan blijven staan. Een tafel dus die bestand is tegen de Nederlandse weersinvloeden.

En het is ons gelukt!

Vanaf nu kunnen wij betonnen tafels leveren die gegarandeerd het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Mits je er niet op gaat staan of andere extreme krachten op uitoefent….maar dat lijkt ons niet meer dan logisch.
In het voorjaar haal je er een doekje met lauwwarm water overheen en de tafel is weer klaar voor gebruik.

 

 

BETONNEN TAFELS MET STALEN ONDERSTEL

We hebben vanaf nu dus nieuw in onze collectie betonnen tafels met een stalen onderstel. We kunnen langwerpige en ronde tafels maken en hebben verschillende partnerships afgesloten met staalleveranciers. De onderstellen kunnen geleverd worden in blank staal, verzinkt of gepoedercoat. Verschillende trendy onderstellen zijn mogelijk.

Heb je zelf een eigen idee?

Informeer naar de mogelijkheden. Wellicht kunnen we jouw idee tot leven brengen.

GETOOND MODEL
100×180 cm, antraciet grijs,
stalen X-poot
gratis geleverd en geplaatst,

€ 969,- incl. BTW

INFORMEER NAAR DE ACTUELE LEVERTIJDEN BIJ ONZE VERKOOPAFDELING

betonlook of betonverf

Na het publiceren van ons eerste bericht mbt onze nieuwe tafels kregen we al direct de vraag of dat deze gemaakt zijn van betonlook of MDF met betonverf.
Dit is absoluut niet het geval.

ONZE TAFELS ZIJN VAN MASSIEF BETON

Betonlook heeft het nadeel dat, tafels die hiermee behandeld zijn, niet buiten kunnen blijven staan. De kern van deze tafels is MDF/Hout en dat gaat na verloop van tijd zompig worden en vervolgens rotten van binnenuit. Je bent dus binnen een afzienbare tijd van je tafel af, en dat is gewoonweg zonde.

Wij kiezen voor duurzaamheid en voor een mooi uiterlijk. Onze tafels zijn massief, stoer en toch elegant omdat de bladen maar 3 cm. dun zijn.

GLASVEZEL VERSTERKT

Onze tafels zijn hoogwaardig glasvezel versterkt.

ONZE TAFELS GAAN MET GEMAK EEN LEVEN LANG MEE