HOE ZIET DE BETON VAN A PLUS BETON ERUIT?

Met trots kunnen wij u vertellen dat wij een uniek recept gebruiken. We hebben dit laten ontwikkelen om met een zeer uniek product op de markt te kunnen komen. Onze bloembakken/boompotten hebben een bijzonder glad oppervlak en hebben dan ook een luxe uitstraling.
Omdat we hier met een natuurproduct te maken hebben, dat op iedere omstandigheid anders reageert, is het echter niet mogelijk om, met dit recept, de beton eruit te laten zien als een kunststof. Maar als het goed is bent u daar ook niet naar op zoek…

U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u een product zoekt dat duurzaam is van aard, een luxe uitstraling heeft maar ook oogt als een klein beetje stoer.

BETON IS EN BLIJFT EEN NATUURPRODUCT MET ALLE KARAKTERISTIEKE KENMERKEN VAN DIEN

Concreet betekent dit dat onze beton nog altijd de uitstraling heeft van een natuurproduct. Zo zullen er altijd hele kleine luchtbelletjes te zien zijn en zal het oppervlak enigszins gewolkt van kleur zijn. Tevens kan het zo zijn dat de beton minimaal kleine haarscheurtjes bevat. Dit alles heeft geen negatieve invloed op de kwaliteit van onze bloembakken/boompotten.

Alle bloembakken/boompotten worden met de hand, op ambachtelijke wijze, gemaakt in onze fabriek te Maasbommel.

UITERLIJK BETON

Z

Hele kleine luchtbelletjes

Z

Gewolkt kleuroppervlak

Z

Af en toe een miniscuul klein haarscheurtje

MOOI & DUURZAAM

& een klein beetje stoer

error: Foto\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'s zijn ons eigendom! Wilt u een afbeelding publiceren neem dan contact met ons op voor toestemming.