NOOIT MEER JE TUINTAFEL BINNEN ZETTEN OF AFDEKKEN VOOR SLECHT WEER!

ALTIJD STARTKLAAR ALS DE ZON ZICH AANDIENT

Je zoekt een tuintafel die gewoon het hele jaar buiten kan blijven staan.

Je bent het zat om telkens weer de tuintafel, voordat de winterperiode begint, binnen te moeten zetten. Doe je dit niet dan heb je binnen 3 jaar geen tafel meer over. Je weet het wel…maar het kost je moeite om dit nare klusje te klaren. Eerst moet er plek gemaakt worden in het schuurtje, vervolgens moet de tafel, schoongemaakt en wel, gedemonteerd worden, en dan moet deze zorgvuldig weggezet worden.

Dienen de eerste zonnestralen zich alweer aan kom je tot het besef dat de tuintafel nog in het schuurtje staat. Hè…jammer. Dan maar de boterham en het kopje koffie op schoot.

Of wellicht heb je nu een tuintafel die er niet mooier op wordt door in weer en wind te staan. Ben je telkens in de weer met een afdekzeil en ben je daar helemaal klaar mee…

Hmmmm…..wat zou het heerlijk zijn als je tuintafel gewoon op z’n plekkie staat en dat deze alleen met een handveger en vochtig doekje klaar zou zijn voor gebruik. Gelijk genieten van het voorjaarszonnetje…
Geen moeilijk gedoe, maar quality-time…

In plaats daarvan moet jij een moment inplannen om de tafel achter uit het schuurtje te halen. Deze weer in elkaar te zetten en vervolgens weer schoon te maken. O ja…niet vergeten dit jaar moet je houten tafel toch echt een keer gelakt worden wil je er nog lang plezier van hebben.

Bij onze tuintafels hoeft dit allemaal niet. Bij die van ons gaat het compleet anders…

Je geniet het hele seizoen van de betonnen tafel

De tafel mag lekker, in weer en wind, buiten blijven staan

Regen, hagel, sneeuw, ijzel…Laat allemaal maar lekker gaan…In het voorjaar verschijnt er zelfs een klein laagje groene aanslag op de tafel.

Maar geen paniek!

Bij de eerste zonnestralen veeg je met een handveger het grootste vuil van de tafel en vervolgens maak je deze met een vochtige doek schoon. Het kan zijn dat je dit voor een tweede keer met een schoon watertje moet herhalen maar dat is alles wat je moet doen om de tafel schoon te krijgen.

Zo simpel kan het zijn….

Geniet van weer een heel nieuw seizoen!

Schijnt de zon…..dan ben jij er klaar voor.

Laat de bbq-tjes en vrienden maar komen…..yiehaaaa…

We leveren diverse standaard maten. Zowel langwerpig als rond.

We houden er atijd rekening mee dat er zoveel mogelijk mensen aan tafel kunnen zitten zonder vervelende tafelpoten. Helaas is het niet altijd mogelijk om deze op de meest gunstige plek te plaatsen maar we doen in ieder geval wel zeker ons best daarvoor.

Wij snappen maar al te goed dat je het liefst, ongehinderd door vervelende poten, met zoveel mogelijk mensen aan tafel zit.

ONZE TAFELS ZIJN:

STOER

Onze tafels zijn stoer. Omdat we beton combineren met staal krijgt het geheel een stoer en eigentijds karakter. Er zijn diverse stalen onderstellen mogelijk.

UNIEK

Iedere tafel is uniek vanwege het natuurproduct. Beton laat zich iedere stort weer anders verwerken en elke kleur kan net een tikkie anders uitvallen. Dit maakt het juist zo mooi! Iedere tafel heeft zijn eigen identiteit.

DUURZAAM

Onze tafels zijn duurzaam. Ze zijn vervaardigd uit puur natuurlijke materialen. Maar, Bent u onze tafel op termijn toch beu? (wat we onszelf niet voor kunnen stellen) Dan kan het betonnen blad vergruisd worden om weer te verwerken in een bouwproces en het ijzer kan, via de oudijzer-handelaar, omgesmolten worden naar een nieuwe eindbestemming. Zo houden we de circulaire cirkel rond.

WEERSBESTENDIG

Onze tafels mogen gewoon buiten blijven staan.
Het hele jaar door.
Hoe gemakkelijk is dat? Nooit meer een tafel voor de winterperiode binnen hoeven te zetten of voor een flinke regenbui af te dekken met een hoes. Is de lucht geklaard? Dan haal je een vochtig doekje over de tafel en deze is direct klaar voor gebruik.

UHPC BETON

Wij gebruiken geen gewone beton voor onze tafelbladen. Zouden we dit wel doen dan moet een tafelblad minimaal 6 cm dik worden en is daarmee onhanteerbaar. Wij werken daarom met UHPC beton. Dit is een ultra hoge sterkte beton. Deze kunnen wij vanwege de hoge sterkte verwerken tot een blad van maar liefst 3 cm dun. Dat maakt dat een tafel van ons nog altijd goed verplaatsbaar is. 

GLASVEZEL VERSTERKT

Onze tafels zijn versterkt met glasvezels. De beton die wij gebruiken (UHPC) is al sterker dan normale beton. Maar daarbij versterken wij deze beton ook nog eens met glasvezel. Het eindresultaat is dus een ijzersterk blad. Alhoewel we er wel duidelijk bij moeten vermelden dat op de tafels helaas niet gestaan of gedanst mag worden.

STANDAARD LEVERBAAR IN 3 KLEUREN

Al onze tafels kunnen gemaakt worden in 3 kleuren. Te weten; wit, betongrijs en antraciet. Uiteraard bevatten de kleuren altijd een betonnen kleurschakering. Dit maakt de kleur stoer en levendig.

INFORMEER NAAR DE ACTUELE LEVERTIJDEN