LEKKER PLANNEN MAKEN DEZE WINTER VOOR HET VOORJAAR

De winterperiode is bij uitstek de juiste tijd van het jaar om nieuwe plannen te maken mbt de tuin. Er is niks op tv en ’s avonds eropuit trekken is ook even geen optie…Heerlijk om dan al plannen te maken voor komend voorjaar….

Lekker rondstruinen

Heb je in het najaar de tuin winterklaar gemaakt en zijn er kale plekken ontstaan of ben je niet helemaal tevreden met hoe het er nu uitziet? Ga dan lekker in de winter rondstruinen langs de vele websites die er zijn over tuinen. Je raakt lekker geinspireerd en bent voorbereid als het voorjaar aanbreekt. Dan is het nog maar een kwestie van de juiste materialen in huis halen en je kunt direct je plan uitwerken. Wil je op tijd starten met je plannen hou dan wel rekening met eventuele levertijden. Niet alles is per slot van rekening overal op voorraad. Bestel dus tijdig wat je nodig hebt.

Kies voor een eye-catcher

Wat in een mooie tuin  zeker niet mag ontbreken is een eye-catcher. En dan bedoelen we van die eye-catchers die er ook echt uitspringen. Zo van die dingen waar je visite nog lang over napraat. Denk bijvoorbeeld eens groots en plaats prominent in je tuin een enorme plantenbak of boompot. Je brengt op deze manier “lagen” aan in de tuin en kunt mooie planten of bomen goed tot hun recht laten komen.

Kies je kleur

Onze plantenbakken en boompotten zijn leverbaar in 3 gangbare kleuren; te weten antraciet grijs, beton grijs en wit. Wil je een andere RAL-kleur gebruiken dan kunnen we je hierin van goed advies voorzien.

Wil je vooraf een idee krijgen van het eindresultaat?

Zou je graag een idee willen krijgen van hoe je tuin eruit zou kunnen komen te zien na het plaatsen van een plantenbak of boompot van ons? Stuur ons dan een foto en we laten je graag een idee krijgen van hoe dat het eruit kan komen te zien. Dit doen we graag voor je!

Degelijke kwaliteit

Onze plantenbakken en boompotten zijn bestand tegen het weerbarstige klimaat van Nederland. Door de dichte structuur van de beton die we gebruiken hecht vuil ook niet aan de pot. Je bent zo dus gegarandeerd van een mooie eye-catcher voor een heeeele lange periode. Hoe mooi is dat?

Kun je niet kiezen?

Ook dan luidt ons advies: Stuur ons een foto en we voorzien je graag van een goed advies.

Succes deze winter met het maken van leuke nieuwe plannen voor het voorjaar!