GROTE BETONNEN BLOEMBAKKEN KUNNEN UW PROJECT ZEER ZEKER VERSTERKEN

De bloembakken die wij in onze fabriek produceren zijn dusdanig imposant dat ze uw project absoluut van meerwaarde kunnen zijn.

KLEUREN

Standaard kunnen onze bloembakken geleverd worden in de kleuren beton wit, beton grijs en antraciet grijs.

MATEN

Onze standaard maten staan bij de artikelen vermeld. Staat de gewenste maat er niet bij dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Maatwerk is nou eenmaal onze specialisatie.

KWALITEIT

De gebruikte kwaliteit beton is het beste van het beste. Met minder nemen wij geen genoegen. Iedere bloembak heeft dus een hele luxe uitstraling en verlaat pas onze werkplaats als de eindcontroleur deze heeft goedgekeurd. Wij werken alleen met een ultra hoge sterkte beton. Deze beton is dusdanig fijn dat er nauwelijk vuil in trekt. Tevens is deze beton sterker dan gewone beton. Plus het oppervlak is gladder.

 

VORSTBESTENDIG?

Alle bloembakken die wij produceren zijn volledig vorstbestendig. Vanzelfsprekend moet deze wel op een dusdanige manier geplaatst worden dat het (regen)water goed afgevoerd wordt. Er mag dus geen (regen)water in de pot blijven staan. Dit is zeer belangrijk! Hier vindt u de plaatsings-instructie.

KORTOM – EEN LEVEN LANG PLEZIER

Kan het water goed weg dan is iedere bak volledig vorstbestendig en kan deze, bij wijze van, een leven lang mee.

BENIEUWD NAAR ONZE MOGELIJKHEDEN VOOR UW PROJECT?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op info@aplusbeton.nl. Wij denken graag met u mee om zo te komen tot een prachtig eindresultaat.