OP ZOEK NAAR  GROTE BETONNEN BLOEMBAKKEN VOOR BUITEN?

Wij maken uw grote betonnen bloembak in eigen huis. We voeren diverse modellen. Variërend in doorsnede en in hoogte. Heeft u zelf nu een eigen idee/schetsontwerp dan kan dat uiteraard ook altijd gemaakt worden.

MODELLEN

De modellijnen welke wij voeren zijn rond, vierkant , langwerpig en schalen.

KLEUREN

Standaard kunnen onze bloembakken geleverd worden in de kleuren beton wit, beton grijs en antraciet grijs. Wilt u echter toch een andere kleur bloembak geproduceerd hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we bespreken met u graag de mogelijkheden.

MATEN

Onze standaard maten staan bij de artikelen vermeld. Staat de gewenste maat er niet bij dan mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Maatwerk is nou eenmaal onze specialisatie.

KWALITEIT

De gebruikte kwaliteit beton is het beste van het beste. Met minder nemen wij geen genoegen. Iedere bloembak heeft dus een hele luxe uitstraling en verlaat pas onze werkplaats als de eindcontroleur deze heeft goedgekeurd.

VOOR WIE

Iedereen kan een mooie grote betonnen bloembak voor buiten bij A Plus Beton kopen. Of dat je nu 1 bak nodig hebt voor in je eigen tuin of wanneer je grote aantallen wilt gaan wegzetten. Voor iedereen hebben wij een passende oplossing.

VORSTBESTENDIG?

Alle bloembakken die wij produceren zijn volledig vorstbestendig. Vanzelfsprekend moet deze wel op een dusdanige manier geplaatst worden dat het (regen)water goed afgevoerd wordt. Er mag dus geen (regen)water in de pot blijven staan. Dit is zeer belangrijk! Hier vindt u de plaatsings-instructie.

KORTOM – EEN LEVEN LANG PLEZIER

Kan het water goed weg dan is iedere bak volledig vorstbestendig en kan deze, bij wijze van, een leven lang mee.

BENIEUWD NAAR ONZE MODELLEN?

Neem dan een kijkje in onze online shop. Voor vragen kunt u ons te allen tijde bellen 06-55813896 of mailen info@aplusbeton.nl. Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van een gedegen advies. U wilt per slot van rekening goed voor de dag komen met uw aankoop. Dat snappen wij maar al te goed.