KIES GROOT, GROTER, GROOTST!

Bent u op zoek naar een echte blikvanger voor in uw tuin?

Mag dit een grote betonnen bloembak zijn?

 

Heeft u het gehad met alle leuke bloembakjes die overal verkrijgbaar zijn. Wilt u niet een zoveelste bloempot van Ikea of Action in uw tuin? Wilt u nu eens een mooie bloembak in uw tuin plaatsen die de winter wèl overleeft…

Dan geven wij u op dat vlak groot gelijk.

VORSTBESTENDIG EN UNIEK
Met een bloembak van A Plus Beton BV komt u groots voor de dag. Onze bloembakken zijn volledig vorstbestendig (mits juist geplaatst, maar dat mag voor zich spreken) en ze zijn uniek in hun soort. Onze bloembakken staan zeker niet op iedere hoek van de straat omdat dit nou eenmaal niet voor iedereen is weggelegd en omdat niet iedere tuin zich daar zomaar voor leent.

ZWAAR
Een dief zal het wel uit zijn hoofd laten om met onze bloembakken aan de haal te gaan. Eenmaal gevuld met zand en planten zijn ze echt niet meer te tillen.

LUST VOOR HET OOG
Met een gerust hart kunt u onze prachtige bloembakken en/of boompotten dan ook in uw voortuin plaatsen. Het zal een lust voor het oog zijn (en ook voor de ogen uit de buurt ;-)).

ENORM ASSORTIMENT
Verder hebben we in onze webshop de meest gangbare modellen in het assortiment opgenomen. Echter, omdat we met beton heel erg veel kunnen maken en ook nog eens in diverse kleuren is het onmogelijk om alles in onze webwinkel op te nemen.

MAATWERK
Maatwerk is onze specialiteit. Staat uw maat er dus niet tussen, informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Graag gaan we er, samen met u, een prachtige blikvanger van maken.

 

ONZE BLOEMBAKKEN EN BOOMPOTTEN ZIJN:

  • Een echte blikvanger
  • Niet in iedere tuin te vinden
  • Dus met recht UNIEK te noemen
  • Volledig vorstbestendig (mits goed geplaatst)
  • Geschikt voor in grote tuinen, parken, platsoenen of voor de ingang van uw bedrijf
  • GROOT!

Ik wil graag meer informatie over de maatwerk bloembakken/boompotten

11 + 1 =